بنام خدا

همایش سالیانه جامعه یاوری فرهنگی

شهریور 1385

   

    همایش سالیانه جامعة یاوری فرهنگی درتاریخ1385/6/14 در فرهنگ سرای نیاوران برگزار گردید . در ابتدای برنامه آیاتی از کلام ا… مجید قرائت شد ، سپس سرود جمهوری اسلامی پخش گردید و بعد آقای امیرشهلا قصیده ای از سعدی شیرازی را برای حاضران قرائت نمودند و از طرف جامعة یاوری به کلیه عزیزان خوش آمد گویی وخیرمقدم اعلام نمودند. سپس استاد نقدیان نوازندة کمانچه و سرکار خانم جعفری سروده تصویر عشق مجتبی کاشانی را برای یاوران دکلمه نمودند مجری شعر « هرگز مگرد نیست سزاوار مرد نیست » از فریدون مشیری را برای یاوران دکلمه نمود و از آقای مهندس حسن ماهوتچیان مدیر عامل جامعة یاوری درخواست نمود تا مطالبی را با یاوران در میان بگذارد و ایشان چنین ادامه دادند :

    بنام حضرت دوست که هرچه هست از اوست . یاوری با سفرنامه شروع شد ، مثنوی سفرنامه خواف، بال و پر کشید و محملی شد برای دلهای عاشقان. طولی نکشید که جانهای شیفته با زخمه ای در دل و توشه ای در دست بگردش جمع شدند. همه وجود خود را در طبق اخلاص نهادند و راهی شدند آنان قدم در راهی گذاشتند که طول و عرض ندارد و انتهایی نیست . شاهراهی که نقطه آغاز آن عشق و محبت و ایثار و انساندوستی است ولی پایانی ندارد. با وجود انبوه مشکلات و تراکم نیازها و محرومیت های رو در رو گره ای کور وجود ندارد جاری است  و روان ، رو به سوی ترقی و کمال. مجتبی کاشانی و یارانش در این شاهراه با دلی شاد و امیدوار و ذهنی آگاه بی هیچ انتظار و توقعی کوشیدند تا علف های هرز را از باغ ایران زمین بزدایند، بستری مساعد برای رشد و نمو و تربیت بچه ها فراهم سازند. بذر عشق بکارند و خوشه های علم و ادب و آبادی را درو کنند. حاصل این کشت و کار احداث بیش از 250 مدرسه در اقصی نقاط کشور، تربیت هزاران دانش آموز مستعد ولی محروم و نیازمند قدمی ولو ناچیز برای سلامتی و بهداشت روستائیان و التیام زخم های دردمندان و محرومان و مهمتر از همه اشاعه فرهنگ عشق و مهرورزی و انساندوستی بود.

جامعة یاوری با محوریت و هدایت مجتبی کاشانی و همراهی خانواده معززش و با همدلی و همراهی یاورانی چون حاجی خانی، شافعی، عثمان، نیکول، کرباسی زاده ، مقدم ، متحدان ، حقانی و صدها یاور دل سپرده و عاشق و با بازوانی کارآمد و سترگ چون کمال، زراعتی  و سیاری و دیگر مسئولین مومن و متعهد بحق که خوب درخشید.

امروز 14 شهریور سالروز تولد راد مردیست که به تنهایی سمبل همه خوبی ها بود از عشق و محبت و آزادی تا شعر و ادب و هنر . او در کنار همسر صبور و فرزندان مهربانش لحظه ای آرام نداشت. بجهد کوشید تا علم را با دین و دین را با عشق پیوند و مدیریت را با دل آشتی دهد. او مرا با خویشتن خویش آشنا کرد. او سبز دیدن و سبز اندیشیدن را به من آموخت و مهمتر اینکه امکان با یک گل بهار را در دل من زنده کرد. به احترام و یاد او که همیشه شاد بوده و شادی ها را دوست داشت و به افتخار خودتان و سرافرازی ایران اسلامیمان همه به پا خیزیم و دست بزنیم . متشکرم

    مجری سپس شعر:

و بدانید اگر من مُردم

کمر عشق به دنیا بستم

مرکب عشق به دنیا راندم . . . .

از مجتبی کاشانی را برای حاضران دکلمه نمود و بعد از مسئولین آموزش و پرورش هرمزگان و خراسان جنوبی خواسته شد تا به روی سن بیایند و لوح های تقدیر و تشکر جامعة یاوری را دریافت کنند. همچنین از قبول شدگان یک  و دو رقمی کنکور سراسری دعوت بعمل آمد تا هدایای خود را دریافت نمایند. عده ای از دانش آموزان که در جلسه حضور داشتند به شرح زیر است :

    آقای فرشید عبدی      رتبه 84 رشته IT دانشگاه شریف تهران از روستای کلاته بالا شهرستان قائن

    آقای امین صارمی    رتبه 105 پزشکی دانشگاه فردوسی مشهد

    آقای امین آذری    رتبه 9 روستای پیش ور- مرز افغانستان

    آقای وحید رضایی    رتبه 38 رشته ریاضی- از روستای مرزی قائن

    آقای مجید مختاری    رتبه 83 رشته ریاضی

چون 8 دانش آموز دختر و دانش آموزان هرمزگان به همایش نرسیده بودند به دلیل کمی وقت از اعلام اسامی آنان صرف نظر شد .

    سپس کلیپی از استاد مسلم عکاسی ایران ” نیکول فریدنی ” با صدای مجتبی کاشانی پخش گردید . آقای نیکول فریدنی به دلیل بیماری با صندلی چرخدار در مراسم شرکت کرده بود و لوح سپاس خود را از دست استاد یداله کابلی دریافت نمود .

    در ادامه از زحمات آقای مهندس فرزین حقانی تقدیر بعمل آمد.

    آقای شهلا سرودة ” همه شب نماز کردن    همه روز روزه بودن ” از شیخ بهایی را  دکلمه نمودند و از آقای مهندس کمال احمد زاده و برادران مردانی آذری تقدیر بعمل آوردند و درباره عملکرد آقای احمد زاده در بعد از زلزله رودبار و بم و همچنین مدرسه سازی برادران مردانی آذری توضیحاتی دادند . سپس چنین ادامه دادند :

با عشق آنسوی خطر جایی برای ترس نیست

در انتهای موعظه دیگر مجال درس نیست

کافر اگر عاشق شود بی پرده مومن می شود

چیزی شبیه معجزه با عشق ممکن می شود

    سپس از حاضرین در جلسه خواسته شد تا مدرسه کپری ، سمبلی که در سالن موجود بود را افتتاح نمایند که آقای مهندس بهروز ناصحی دو مدرسه بنام فرزندان خود “روزبه” و ” رادبه”  به جامعة یاوری هدیه نمودند و آن مدرسة کپری را افتتاح کردند. سخنران بعدی همایش آقای دکتر نواب پور از هسته های اولیة جامعة یاوری بودند و سپس کلیپ مدرسة عشق پخش گردید.

    بدنبال آن فیلمی از سفر اردیبهشت ماه 1385 جامعة یاوری به استان هرمزگان به نمایش درآمد.

    قسمت بعدی برنامه دکلمه شعر ” گون ” اثر دکتر شفیعی کدکنی توسط سرکار خانم جعفری به همراه کمانچه استاد نقدیان بود تا نوبت به سخنان جناب حاج آقا مهدی سیاری مدیر لایق و دلسوز آموزش و پرورش استان خراسان جنوبی و سپس هرمزگان برسد.

    شخصیت بعدی استاد عثمان محمد پرست بود که طی سخنانی از نحوة آشنایی با جامعة یاوری صحبت نمود و به هنرنمایی با دو تار خویش پرداخت .

    حُسن ختام برنامه استاد کیوان ساکت به همراه تار بودند.

عزیزانی که مایل هستند DVD کامل همایش را ببینند با دفتر جامعة یاوری تماس بگیرند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *